View Single Post
Staro 11.03.2013., 23:01   #1394
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Neće me i neće s S51 arty,to je ono zbog čega sumnjam u "slučajnost" MM-a,jednostavno mi neda normalan tim...većinom me baca s crvenima,po 40% chance to win,netko će reć tko još to gleda,taj xvm itd...no iz mog iskustva mogu reć da završi većinom kako xvm pokaže,crveni apsolutni debili,poraz zajamčen...otišao u minus 5-10 borbi s s51 i onda me počasti na kraju s 65% win chance,nije bilo tako glatko no pobrao sam ace tankera nakon silnih razočaranja,u najgoroj mapi za arty,himmelsdorf,3555 damage-a,nešto defense bodova i nešto capture-a.

Tu stajem i odustajem od s51 na neko vrijeme,statistika mi je katastrofalna,možda 35%.

P.S. neću ni spominjat kako je ovo jedna od rijetkih u kojoj sam preživio,većina večerašnjih bi završio mrtav nakon 2 minute borbe,taman koliko treba skautima da me otkriju i mojim debilima da me potpuno napuste i ostave otvoren prostor za skaute.

P.S.

Zadnja 24hr imam 23 poraza,21 pobjedu...effectiveness u ta 24hr mi je 1723,vrlo blizu unicuma (1800),samo potvrda onoga što sam govorio...možeš biti najbolji na svijetu,ako ti je tim pun debila,nema šanse da ćeš izvuć dobar WR Sreća je jako bitan faktor.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 11.03.2013. u 23:22.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote