View Single Post
Staro 11.03.2013., 21:33   #1102
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kakvi retardi u zadnje vrijeme na rankedu... prvi game sam first pick i reko ajde support diže elo idem tarica. Naravno Jarvan sucka u džungli, prvi put vidim tako retardiranog Jarvana. Jax umire jer nema wardova, moja Vayne solidno farma, nidalee mid naravno useless i izgubimo. Drugi game odem top Cho-a, a jebeni last pick uzme Mundo support. Odmah first blood Fioru isključim od bilo kakvog pomaka na topu. Ubrzo zatim i drugi kill, i ona ima možda 10 miniona. Uglavnom mogao sam double da jungler dođe. Naravno Mundo prvo afk, onda dođe bot, njihov Ezreal se nafida, moj Swain fida LB i tako izgubimo i taj game.

Idem opet ranked i 3rd pick uzme Shacu AP top... naravno svi "koji kurac ono" i lik kaže I will quit if you want. Barem je bio pošten pa je izašo.

Stvarno eto počinjem se pitat "zašto ja Bože". Why always me???

Edit: evo i treci game odigrao i napokon pobjeda iako njje uopce trebala bit... first pick Heca jungle, Kayle mid, Nid top, ja Taric i Ashe adc. Njima Jax jungle, mid Fizz, top Garen i bot Quinn + Ali. Na pocetku odmah Heca afk nama, a njima Fizz. Nas Kayle uredno farma i ubije ga Jax uz jungle. Nisam mogao vjerovat, lik moze chillat i farmat ko bog i uspije ga jungler ubit. Reconecta se Fizz i ubije Kayle-a, meni pao mrak na oci. Nid ok igra top vs Garen. Mi na botu nikako. Vec sam u champ selectu skuzio da ce ovaj lik sa Ashe bit katastrofa. Lik je cijelo vrijeme pisao me mid me top i naravno nisam mu dao da supporta jer znam da je lost game onda a ja i mrzim adc. I tako igramo mi na botu i Ashe redovito napada minione, znaci last hit nula bodova. Pomislim u sebi pa sta taj lik radi u Silver ligi. Mali plus je sto je protivnicki Ali isto napadao minione i nije bas bistar bio. A i lik koji uzme Quinn i ide ranked isto nemoze bit bistar. I krenem ja na Quinn, stun, drugi spell, Ashe napada Alistara, i ajde nekako se focusira na Quinn i pocne ova bjezat i onda upali onaj shield i ubije Ashe. I tako suckamo mi, vrati se Heca. Kayle vec skupio 2/5, Ashe katastrofa itd i uglavnom vdc je bio lost game jer su ovi stalno isli 4 vs 5 u tf i prvi inhibitor nam jebio down. Wardam ja oko barona i pingam da ga uzmemo posto je Garen bio na drugom laneu i uspijemo ga uzet i jos Fizz dode kao da proba ukrast i ubjjemo ga. Krenemo malo push mid i ove budale iz enemy teama se zalete na nas bez Fizza i sve ih pobijemo i pushamo kroz 3 turreta koja sam ja tenko i pobjedimo.

Eto melo puno teksta ali jbg volim ja tako docarat :P

Poanta svega je da ja ne mogu mrdnut iz hebenog Silvera kakvih budala ima. Ok, kao sto sam vec govorio, budale bio trebal dobijat nekih 50 50 % ali bio opet win ratio trebao bit veci jer ja nisam bio budala u tim gameovima i suckam mozda u 8 od 10 i trebaobi i neki game i sa tim budalama dobit, ali se meni nekako cini da ja budale dobijam u 80% gameova.

Mozda nac nekog za duo pa se barem uzdat u njega kad igramo i smanjih sansu za budala, ali opet tesko ovako naci nekog jer niko nece riskirat i igrat s nekim tamk nepoznatim, a iskreno nisam ni ja bas za to jer imam neki osjecaj da me uvjjek kad igram premade spoji sa nekim pro likovima ali opet kad bi odigrali dosta normala uz npr mumble mislim da bi se uigrali za ranked.

Btw jeli vama Garen dosta slab nekon ovog zadnjeg kao "sitnog" nerfa?

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 11.03.2013. u 23:09.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote