View Single Post
Staro 11.03.2013., 20:49   #3974
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Sezona 1 je još uvijek nedostižan san. Zombie apocalypse.
i nece niti biti, 99.9% bi rekao, ikada opet dosegnut. ono je bilo IMHO fenomenalno (osim posljednje epizode), ono je bio trash, kvalitetan i zanimljiv zamotan u recimo danasnje realno doba. usporediti prvu sa drugom sezonom je nevjerovatan, treca sezona jest bolja od druge, ali.......

jednostavno za reci -da je TWD krenuo sa drugom sezonom, onakve kvalitete i onakve nelogicnosti i gluposti na jednom mjestu - nebi izdrzala trecu epizodu. ovako gledam samo jer je jedina takva serija, pa koliko bila losa - gledam ju. ali fenomenalna je davno prestala biti, davno davno.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Fala Boug tipki za +5 sekundi pa mogu premotati teleće poglede.
uj, za napisano.

tako da ocito nas djece ima ovdje vise koji piskaramo gluposti i trebao ici na bug. ja bi barem napisao bag, ali ajd............ to sam ja.

nego, s obzirom da imamo jako slican ukus i cjenjenje materijala, @Mad_Duke - kakav je shameless? nisam gledao jer eto - nisam, no moram pitati, kakva je serija? vidim da ima UK i USA verzija, razlike? jel ista tematika ili? preporuka ili?

Burko je offline   Reply With Quote