mah. isto kao sa atijevkom 9200, kakti genericki driveri su the best one za nju, vjerovatno je isto sa ovom nvidijom 5200.
uglavnom, pod w7 ces relativno lako vidjeti da li uopce driveri ista odraduju, zavrti windows experience index. ako ti pod grafiku i pod gaming bude oboje na 1.0, driveri ne rade bas nista

.
mislim, ja ti pricam za 9200 aijevku koju sam imao proceduru. dalje sam kopao po netu i nasao par MB samo dll-ove i njih rucno instalirao (have disc ili kako vec) za ati 9200, nakon toga sve radilo 5/5 bez ikakvog problema, aero, sve super bez resetiranja.
e sad, postoji velika mogucnost da ovo treba napraviti i za fx 5200. guglaj malo, rezultata mora biti. vista nije isto sto i w7, zna raditi kod zvucnih, no kod grafickih kartica - ne bi isao na "mozda prode"

.
EDIT.
uglavnom, najlakse je nakon svakog drivera zavrtiti windows experience index. ako je grafika veca od 1.0 - to je prakticki to. ja se sjecam da je ona atijevka 9200 imala cak 1.9 za gaming, ali tko mari, kada je npr flash napokon radio, aero (iako moram reci - ne potpuno), obicni divx nisu stekali.......

. kuzis sto hocu reci

.