Iskreno, bio sam kao i svi tu... Čitao o fijasku s serverima, bugovima itd. Jučer slučajno naletio na jedan voucher i ispao me SC Limited za 30€ pa rekao da probam... Igra se skinula u 2 popodne, otišao spavati u 2 ujutro i jedva čekam da dođe 4 i da mogu natrag doma. Nisam imao problema sa serverima, bugova nema, igra klizi glatko na max detaljima i nema ama baš nikakvih problema... Onaj dio s regijama je super napravljen, a igra ima dosta toga u sebi... Problem nastaje kada grad malo preraste mogućnosti i sjebeš specijalizaciju pa kasnije moraš pola grada raskopat da popraviš dio... Došao sam do 100k stanovnika i imam toliko problema da ne znam di da krenem... Fali vode ( voda se može iscrpiti, a meni trebalo za nuklearke pošto industrija žderala struju za poluditi ), ground polution je na nekim dijelovima grada u toksičnoj razini ( čak ni svježe posađena drva ne žive ), konstantno mi fali radnika, gužve su takve da pola grada svijetli crveno ), ugljena i ora imam još za jedno 2 mjeseca i onda će se cijeli lanac proizvodnje raspast

Zato šparam na svemu ( skoro 2 milje u banci ) i onda kada nestane svega planiram ga pretvoriti u trading hub pa višak struje davat turist gradu :P Ovo što su stavili da moš s frendom igrat je apsolutna bomba i dobro izvedeno imho.