View Single Post
Staro 10.03.2013., 21:47   #1565
MiroGavran
Registered User

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
- Kako uključiti Alt + S za slanje odgovora na forumima?
- Sinkronizacija postavki browsera, gdje se to nalazi? Opera Link synca passworde, bookmarke, Speed Dial dok mene zanima syncanje ekstenzija i postavki sučelja kao i općenito postavke browsera
- Dosta sporiji loading stranica od svježe instaliranog Chromea Djelomično rješeno jer je i dalje dosta sporije od Chromea
- Kako postaviti Speed Dial kao Home Page i kako da sredim da dok imam učitanu stranicu u tabu da pritiskom Home Page-a vratim tab na Speed Dial Stavio sam New Page button ali opet, s njim mi se učita novi tab dok ja želim u istom tabu dobiti Speed Dial
- Kako složiti da mi prikaže Status Bar samo onda kad browser učitava stranicu ili kad želim vidjeti adresu linka koji želim pritisnuti?

Cyrex, znam da koristiš Operu pa očekujem od tebe pomoć

Zahvaljujem se na strpljenju i odgovorima
alt + s nisam nikad koristio - vjerojatno imaš više volje od mene za traženje odgovora za to

za "sinkronizaciju"(prije bih rekao backup/recovery) C:\Users\TvojPCUsername\AppData\Roaming\Opera\Opera x64

što se brzine loadanja tiče, ovisi o postavka oba browsera, ne osjetim neku razliku između zadnjih verzija chromea i opere

ja sam se navikao ctrl tab stisnut i eventualno zatvoriti nepotrebni tab, daklem snađi se i u ovom slučaju sam - guglaj (a i uklonio sam homepage button pošto ga ne koristim uopće )

status bar ne kroistim, samo mi smanjuje vidljivost
MiroGavran je offline   Reply With Quote