Tema: ARMA 3
View Single Post
Staro 10.03.2013., 20:43   #61
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Prognoza : Ako uspiju riješiti ove probleme koje vuču još od prve arme
I na kraju cijele sage ti priznaješ da si probao Alphu
A vidiš ARMA2 finalna verija je bila u gorem stanju od ARME3 alpha...pa meni to daje nadu....kad govorimo o performansama...a sada pročitaj i ovo što ću odgovoriti zverki dole...

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Temeljni problem je engine koji je takav kakav je i papcima se ne da (iz ocitih razloga) rewriteat sve. A i djelomicno su hendikepirani cinjenicom da zele imat single player u igri pa ih malo j..e arhitektura.
Pa eto, gledam malo Sacrielove streamove, ne znam kolko je igra vec vani, vec imaju problema sa hackerima/script-kiddiesima... Mislim, majkemi™, al' nemres izdat igru 2013-te na nasminkanom engineu starom 5+ godina, pogotovo kad je ARMA2 malo zloglasna po hackovima i abuseu opcenito. Bezeze... Da toga nema vjerojatno bi unaprijed iskesiro pare
Dakle igra niti nema zaštitu u alpha fazi..pa kakvi hackeri onda...ja ih nisam sreo a i da jesam..nema zaštite trenutno...
A vezano za performanse. Baš jučer sam se spojio na neki dedicated server...ping 45, 30 ljudi na serveru, Blitzkrieg misija (Hunting in the woods). Performanse iznenađujuće dobre, niakakav znatni pad FPS-a, potpuno igrivo....i tak cijelu večer....reportiram od večeras kak će biti....Sve u svemu obzirom da je alfa već je bolje neg kad je tek izašla ARMA2....a kudikamo bolja grafika i fizika....ajmo bit pošteni..

Isto tako postoje trikovi kojima se može izvući malo brzine van....recimo, ovak na brzinu, puno ljudi ima upaljen onaj postprocessing i blur, meni čak i smeta a troši resursa do jaja...

Iako je alpha, mene jedino još smeta što igra ne koristi 4 CPU jezgre kako treba.....tu ima puno prostora za poboljšanje...

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 10.03.2013. u 21:49.
gnomisa je offline   Reply With Quote