Tema: ARMA 3
View Single Post
Staro 10.03.2013., 14:47   #59
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Probao.

Pozitivno : Damage vozila je podijeljen u mnogo segmenata, Grafika, fantastičan okoliš, fluidnost pokreta, jedinice, sada napokon oruzje perfektno stoji u ruci a ne ko prije, osjećaj kad pucate je jako dobar, neprijatelji brzo ginu,
naglasak na timskoj igri, fizika ovjesa na vozilima , mogucnost morskih misija, hrpa servera , zvukovi jako dobri mi se činu .

Negativno : Ponovno oni framedropovi ko u prijašnjim armama, kada framerate pada ispod granica svake igrivosti baš kad ne bi trebao , Ponovno lag i desync očito nikad nisu znali napraviti engine. Cliping, ono nekako prolazite kroz neke stijene itd... to će vjerojatno riješiti. Zgrade se nemogu uništiti kao u battlefieldu što bi u 2013 od vojnog simulatora očekivao.
Ipak dobijete one granate kao u m203 znate gdje je protivnik bacate ih ko ludi njemu ništa.

Zasad ukupni dojam : Preambiciozan shooter koji još nije savladao ono što je najvažnije za jedan shooter , stabilan framerate i nizak ping.
Ovako svaki put poginem jer je desync ili nisam mogo ni nišanit ko čovjek.

Pitanje se nameće da li je simulator......
Ne znam, po ovim misijama koje sam u multiju dosada vidio da igraju Više je neki team deathmatch ili hold što sam zasada vidio , tako da ovaj element sa lagom je najviše do izražaja došao. E sada opet počeli su neki modovi , više ih ima neke originalnog sadržaja, a ne paraju mi nešto zasad. Kad sam pitao ljude kako im ide cijela ekipa kaže ono nekad fluidno a onda framedrop ......

Prognoza : Ako uspiju riješiti ove probleme koje vuču još od prve arme , igra je čudo, ako ne uspiju a izgledno je da i neće ako nisu u ovoliko godina onda je u najmanju ruku šteta.

Znaći ovaj problem sa enginom sada gledam na wikipediji datira negdje od 2006. godine.... tj. tada je prva arma izišla.
Michel je offline   Reply With Quote