View Single Post
Staro 09.03.2013., 11:05   #1079
Awelorn
Premium
Moj komp

Awelorn's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Black, gle, nemoj krivo shvatit.. Igra je free, igra ekipa od 3-133 godine... I u svakom meču će biti neko ko je tamo bez razloga... Ili je prejak za sve nas, ili je idiot koji nema pojma kaj je, ili jednostavno se zeza, isprobava novog champa ili je pak dao burazu/sestri da igra malo...

Svaki 3. dan je tu status da bi igra trebala mjenjati ime u league of xxx... Tvoj frend je rekao da je to mamac za idiote/noobove... onda smo mi svi idioti i noobovi... Svatko od nas ima loš dan, svatko od nas ima dan kad ne možeš uzet champa koji si htio prije nego si joinao game itd...

Meni se milju puta desi da želim igrati neki lane i kad mi se otvori champ selection već su trojica to uzeli.. Automatski gubim volju, i možda odigram super neki drugi lane, ali možda trollam neki lane, i isti ti ljudi koji su igrali samnom, možda odu na neki hebeni poljski forum i napišu da su danas igrali s najvećim idiotom u povijesti igre, a ja znam da nisam tak loš...

Neću reći da nema idiota, i ljudi koji su zalutali u tu igru jer je free, neću reći da nema ljudi koji su jednostavno antitalenti za tipku i miš, i neću reći da u igri nema ljudi koji su najbolji igrači i najveći muškarčine a pišaju sjedečki...

Ali prije svega, se zapitaj, ako gubiš od 10 mečeva 7, je li možda u tebi problem, da li ne igraš timski, da li trollaš, da li fjelmaš, da li možda spuštaš moral cijele ekipe.. Kad me neko nazove idiotom i noobom na počeku meča, to je gotovo, nemam volje ni ja, ni većina ekipe...

X-plosiv je davno rekao da zna lika koji je na lvl 30 došao s ogromnim minusom, i sad igra savršeno...

Moj savjet je, nemoj se živcirati, ak ti ne odgovara, obriši igru, igraj nekaj drugo. Nemoj si dozvoljavat da te nakaj kaj bi trebalo predstavljati zabavu (i još k tome je free), tjera da se živiraš, spuštaš na razinu poljskih idiota kojima je osnovnoškolska lektira o hitleru već ucrtala put budućnosti...

Relax, igraj, ak misliš da nisi za to, prestani, ak misliš da možeš bolje i više od drugih pokaži i to je to..

Kak panda veli, dok nije ranked, koga boli k...

Ma sve to mi znamo,sve to sta si napisao stoji.Mislim mi i izbjegavamo igrat s random ljudima.Ali ponekad nas je 4 i peti je random i do sada nismo dobili normalnog igraca,doslovno.
Awelorn je offline   Reply With Quote