Citiraj:
Autor Bakica47
Drug Brko, ma ne ljutim se ja. Samo mi je žao da neki imaju probleme. To objašnjenje sam samo preveo dok sam prevađao. To sa statičkim osvjetljenjem je stara stvar još iz SOC-a. Nije mi jasno zašto uopće to spominju u COP-u. Non stop mi je uključeno 'Poboljšano dinamičko osvjetljenje (DX10) i radi. Je li to u grafičkim, je li to u drajverima, tko bi više znao. Pratim godinama temu Stalkera na ruskim i engleskim forumima i znalo je biti par dobrih rješenja, ali večinom su bez veze. Evo što se meni događa: Na ruskom Stalkeru mogu staviti vrstu renderiranja bilo koju i igra radi a na engleskom radi samo na poboljšanom (DX10). Na ostolo izbacuje xray error. Probao to skužiti ali ne ide. Dobro se provedi u Francuskoj, a kad se vratiš šaljem ti zadnji uradak, a ako ne bude radio dolazim k tebi.
|
Ja koristim DX11 i sve maksimalno podešeno, budem probao i na DX10. Drivere imam zadnje koje je nVidia izbacila, tako da fakat ne znam više kaj bi to moglo biti.
Ma lako za zadnji uradak, lako se dogovorimo za to, nije da je za glavu. Hvala
Citiraj:
Autor ECHO
 Bakica47 postao "majstor po kućama"  svi koji imate problema sa Stalkerom obratite se na br. tel xxx yyy-xxxx dolazim na poziv HITNO
Ja sam odigrao taj 2.2a mod, a i onaj ranije 2.2b od poćetka do kraja i s obzirom da igram skroz s nekim modom sve Stalkere to mi je jedini MOD i verzija koja je uredno radila(ako se dobro sjećam samo se jednom srušila)
Sad igram trenutno SoC Legendary mod na kojem sam naletio na bug jbg. oćito da smo osuđeni patiti se sa Stalkerom  ali je barem zabava zagarantirana i zašto bi sve trebalo biti jednostavno 
|
Druže, STALKER i ovako zbagiran pomete pod sa 99,99% svih FPS-ova modernijeg doba, naročito Kol of Buty i sličnim mindless pucačinama
BTW, čitao sam da je ekipa to riješila tako da su stavili novi
game_tutorials.xml file unutra. Da mi ti ili Bakica mejlate svoj fajl. Nalazi se u
\gamedata\configs\ui\. Piše da bi to pomoglo. naravno, ovaj koji sam ja skinuo sa neta ne valja. može na mail
drug.brko7@gmail.com. hvala.