Citiraj:
Autor Bakica47
Moj ti je prijateljski prijedlog: ODUSTANI OD TOG MODA. Nas nekolicina igramo normalno, tih bugova nema. Jesi li se zapitao da nije u nečemu drugome problem. Ako je pogotovo takav bug da ne možeš više u igru, na koji način smo mi odigrali kompletnu igru? Nije da branim mod koji sam donekle promijenio, ali evo imam ga snimljen na original Stalkeru i završio sve moguće misije. Snimljen je i na ruskom Stalkeru i igram ga opet jer sam dodao sva moguća oružja. Kordon, Močvara, Zaton i trenutno u Jupiteru za Brzog idem po pušku i nijedna greška do sada.
|
Vas nekolicina možete...
Ok, ja pričam gluposti očito, a onda i ekipa na Steam forumu isto priča gluposti:
Citiraj:
Agroprom
Simple area. When you do get to the underground section there is a common issue. If you get a crash when approaching a certain gate don't worry its quite common. I fixed this by changing to static lighting in the options and bumped all my other settings down just to be sure. You'll need to find a key at some point. It's on a scientists body near one of the big water tanks.
|
A ovo boldano meni nije pomoglo. Budem nekaj još probao iskemijat. Inače, imam 2 orginala, imam orginal sa STEAM-a i imam orginal DVD kupljen u Velikoj Britaniji. I na obje instalacije imam problema kad dođem do tih prokletih vratiju.
Stoga, nemojte se ljutit, ali, ne možete mi reći da taj mod nema bugova kad ima. Jer da nema, niti bi ovo ja spomenuo, niti bi o tome se pisalo na Steam forumu. A fala bogu imam 2000+ sati igranja STALKER-a, sva tri nastavka i hrpu modova za svaki pojedinačno i dobro znam što je bug ili što je glitch kad na njega naletim. Ne može mi nitko reći da lažem, izmišljam i da se to ne događa kad očito da se događa. Mod nije ispeglan do kraja i točka. Ne tvrdim da je Bakica za to odgovoran, ali jebemu miša, ne znam čemu dizanje na zadnje noge i predlaganje odustajanja od nečega gdje sam naišao na bug koji uredno prijavim.
Bez uvrede, diskutiramo.
i BTW, čemu onda ovo objašnjenje sa strane ako je sve u redu sa ovim MOD-om?
UPDATE:
Prošao sam prva vrata tako da sam gledao u pod. Došao sam do drugih vrata, isto sam ih prošao da sam gledao u pod. Ako dignem pogled, igra se sruši.
OK, idem dalje, okrenem onaj "ventil", dignu se vrata, ubijem Bloodsuckera, krenem u zadnju prostoriju i tu unutra kako god uđem ili pogledam, igra se sruši.
Da napomenem još jednom, igram 2.2 mod koji mi je ECHO poslao na DVD-u. Ja nisam skidao mod koji je Joz@ stavio bio na server. Jedino ako je to stvar da ja jedini pičim taj mod, a vi ostali igrate ovaj sa servera koji je Bakica dodatno modificirao??? Uglavnom, za mene nema dalje. Sutra odem u Francusku, pa nebum ovako i onako igral sljedećih nekoliko dana...