View Single Post
Staro 08.03.2013., 21:29   #1070
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor black35 Pregled postova
Ovoj igri treba promjeniti ime iz League Of Legends u League Of Morons!!!! Najbolje sve odje**t i kamena s ramena ili potezat konop. Nije mi jasno kako je netko mogao doći do levela 30 a da nije naučio neke osnovne stvari.... Dobro je rekao jedan moj kolega free igre su kvalitetan mamac za kretene, morone i sve što ide uz to.
A gle, tako sam i ja prije razmisljao, ali kad bolje pogledas ti u pola meceva dobijes dobre igrace a u pola dobijes nubove, a nekad i ti suckas kao ja sad trenutno jer samo isprobavam nove champove tako da ti je skor winova i losova skoro pa isti.

Ok, kuzim i da bi i izgubljeni mecevi trebali bit zanimljivi a ne da ti neki nub pokvari tih 30 min zabave, ali opet u svakoj igri treba bit retarda jer kakva bi to igra bila kad bi svi bili normalni, jel

Ja npr. brijem rage-am najvise od svih vas ovdje i samo je cudo sto nikad nisam bio banan zbog toga jer u doslovno svakom mecu napisem "blabla you fucking idiot/retard". Al jbg, opet poslije odigranih nekoliko meceva kuzim kakav je sistem igre i da to tako mora bit.

Imam jednog frenda s kojim sam isao u razred i on je jednostavno takav igrac da nikad nece naucit igrat. Lik ima oko 1000 winova i lik jos uvijek uzima dorans ring, shield itd na skoro svakom champu. Jbg, mora i takvih bit
Mirkopoter je offline   Reply With Quote