Citiraj:
Autor Mario92
Inače, nisam nikad igrao SimCity ali nakon Anno 2070 (sa idiotskim online DRM-om, bravo Ubisoft) skužio sam da mi se sviđa takva vrsta gradnje grada.
Zato molim neke free alternative 
|
Anno 1404 + Venice? Ako nisi igrao...
Meni nekako i najbolji Anno. Ovi prethodne (1503, 1602, 1701...) je malo vrijeme pregrazilo, dok mi 2070 nikako nije dopao. Nekako mi Anno serijal koji teži dalekoj budućnosti ne drži vodu, možda zato šta ga igran od početka i što sam navikao na jedrenjake, resurse tipa drvo ili kamen, itd. Neprirodno mi je nekako, kao da Total war nakon svih povijesnih epskih nastavaka sad napravi nekakav World war 3 edition
Inače SC5 je loš kao šta se i pretpostavljalo... pokuša san bit optimist misleći da se u zadnje čas nešto do napravit po tom pitanju, ali nula bodova. Cijeli koncept igre koja se igra totalno online mi je ulstra glup, kao i kompletno pojednostavljivanje svega, kao da je ciljano tržište 11 godina. I problem tog online modu nije šta igru neću moć krekirat, nije mi problem platit nešto šta vrijedi, problem je šta je SC serijal, barem meni, nešto šta se jendostavno igra lokalno, jer ne, ne želim se povezivat s ko zna kakvim likovima online, dijelit s njima ceste, vodovom, smeće, kriminal i šta već ne, želim igrat lokalno, na svon PCu i sam kreirat susjedstvo kakvo hoću...
Blaženi SC4, iako je on neigriv sa onim očajnim engineom s kojim se doslovno moraš borit prilikom svakog zoom, svake rotacije, svakog učitavanja... Kad san tek otkrio igru i nije mi smetalo, danas me smeta toliko da je ne želim uopće instaliravat