View Single Post
Staro 08.03.2013., 10:57   #22
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Nemrem ti tu pomoći. Ali mogu u jednoj drugoj stvari. Team Fusion je ekipa fanova Cliffsa, simmera koji imaju znanja u svim područjima i koji su riješili poboljšati i popraviti igru u svim aspektima. Tako za koji dan treba izaći prvi patch koji će riješiti greške u flighjt modelu, poboljšati vizualne efekte, donijeti nove featurse (i neke skrivene koje su bile u kodu)...nove avione...korigirati boje i sl...Patch će biti closed odn. Neće ga se moći dirati (svi igraju istu verziju) i bit će službena verzija najpopularnijeg servera - ATAG.
Registriraš se na ovom forumu i gledaš topice u sekciji Team Fusion - Public discussion (general disuccion)...ima dosta screenova s tog updatea a bome moći ćemo (u budućnosti) korisiti i Flak gunove (AA gun), tenkove i sl....jebenica..Inače taj simulator je najnapredniji combat prop simuator, s najrealnijim efektima, grafikom i flight te dmaage modelima. DOsta je hradverski zahtjevan ali uz neke redukcije se da igrat odlično. Meni leti na 1920x1200 sa GTX660Ti i i7920OC 3.5ghz, 6GB RAM. Ja korsitim SweetFX programčić za Anti aliasing (u igri mi je isključen), SSAO i antiepileptic filter isto OFF. Sve ostalo na medium osim Texture quality i Model detail (na high). Da sam na nižoj rezoluciji sve bi išlo glatko i na high. Ovako mi samo SP ide super glatko sa svim na high. Također za MP isključim trees jer nemaju collision model pa ekipa to koristi da se skrije leteći kroz njih. Nadam se da će to Team Fusion riješiti..

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 08.03.2013. u 11:03.
gnomisa je offline   Reply With Quote