View Single Post
Staro 08.03.2013., 10:02   #337
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Pepermint Pregled postova
meni su isto slušalice super, ali uzeo sam od drugog sellera USB zvučnu, koja je nakon 2 tjedna počela krepavati. Sve normalno i odjednom počne neko krčanje koje je triput glasnije od zvuka koji je dotad svirao, i doslovno moraš počupati slušalice sa ušiju.
Neznam dali ima veze sa driverima, skinio sam original drivere sa službene stranice.
Uglavnom spojio opet bez usb zvučne i radi sve normalno
OK. Ali ako kupuješ original brand kao što je Steelseries to je druga priča. Jer ako nije fake (a fake se ne smije prodavati na ebayu pod imenom originala; osim ako nije naznačeno - kazne su drastične) onda je to to. A ako je proizvod no name onda je rizik veći. Osim toga, meni su rikavale i brandirane stvari koje sam kupovao u HR po većim cijenama. Pa može ti riknut i grafička od 3000kn. Sve je stvar kakve ćeš biti sreće. Kod kupovine s ebaya jedini bad može biti što onda moraš vraćati proizvod (ako nije ok) pa čekati novu isporuku..ali u većini slučajeva ti izađu u susret (u interesu im je, pogotovo većim dućanima). Osim toga tu je i feedback kupaca koji nije za ukras....

@chare - jel se sjećaš što je pisalo na kutiji? Gdje su proizvedene?

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 08.03.2013. u 10:52.
gnomisa je offline   Reply With Quote