Citiraj:
Autor Pepermint
meni su isto slušalice super, ali uzeo sam od drugog sellera USB zvučnu, koja je nakon 2 tjedna počela krepavati. Sve normalno i odjednom počne neko krčanje koje je triput glasnije od zvuka koji je dotad svirao, i doslovno moraš počupati slušalice sa ušiju.
Neznam dali ima veze sa driverima, skinio sam original drivere sa službene stranice.
Uglavnom spojio opet bez usb zvučne i radi sve normalno
|
OK. Ali ako kupuješ original brand kao što je Steelseries to je druga priča. Jer ako nije fake (a fake se ne smije prodavati na ebayu pod imenom originala; osim ako nije naznačeno - kazne su drastične) onda je to to. A ako je proizvod no name onda je rizik veći. Osim toga, meni su rikavale i brandirane stvari koje sam kupovao u HR po većim cijenama. Pa može ti riknut i grafička od 3000kn. Sve je stvar kakve ćeš biti sreće. Kod kupovine s ebaya jedini bad može biti što onda moraš vraćati proizvod (ako nije ok) pa čekati novu isporuku..ali u većini slučajeva ti izađu u susret (u interesu im je, pogotovo većim dućanima). Osim toga tu je i feedback kupaca koji nije za ukras....
@chare - jel se sjećaš što je pisalo na kutiji? Gdje su proizvedene?