View Single Post
Staro 13.06.2005., 12:33   #38
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
imam puuno staza, posao profi vozaca hrani mene i obitelj, jos kad bi dobil zastitni dodatak za psihicko i fizicko ugrozavanje na radom mjestu mogel bi rec da mi je (skoro)dobro...

ali,kakvo je danas ratno stanje na cestama, sve manje mi se dopada ideja da ovaj posel radim do penzije. da ne napominjem da moj posao zahtjeva puno vece brzine,cak i visekratno krsenje svih ogranicenja,a da se uz nove Nike Pulice osjecam pomalo ko Spori puz...samo neznam kad bu i mene Jahaci Apokalipse pokupili...

stoga,ljudi, mozete vi voziti i sporo ,ili glumiti Pulica,pravila nema, cesta je i dalje najvece (Hrvatsko)stratiste, vece i od ratnih stradanja,nasa ministarstva donose zakone i pravila koja samo njima peru ruke od nase krvi,a o kakvom educiranju nase djece da i ne govorimo...btw, dal stricek policajac moze, jednom na godinu spasiti svu djecicu koja trce u skolu prek ceste?nemre...al mozemo svi mi,samo kad bi malo vise mislili i na druga ljudska bica, a malo manje samo na svoj hyper-ego MadMaxa....zalosno,al svi zatvaromo oci pred time,dok se nekom nasem dragom ili poznatom ne dogodi takvo nesto..ee, onda su nam usta puna(opravdanog) bijesa i ogorcenja,ali, kaj nebi bilo bolje kad bi svi mi svojim ponasanjem radili to da cesta vise nije pista ,nego komunikacija izmedu tocke A i tockeB do koje bi svi zasigurno htjeli i zivi i zdravi stici ali(avaj!)neki bi ipak htjeli(naj)brze....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote