View Single Post
Staro 07.03.2013., 18:54   #1370
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Fino probija.

Jesi probao igrat sa T34?

Moram te pitat, zašto si kupio taj prem?

Jesi vidio onaj novi TD od rusa? Tier 6 Td sa tier 8 topom, strava.

Moram pohvalit WG, na dan updatea imao sam još par sati premium, i kad sam se spojio produžili su mi premium za 1 dan.
Jesam na test serveru,ne sviđa mi se jer volim aktivnije tenkove,brže s bržim reloadom,+ matchmaker ti baš nije po volji,s T34 si često u T9 i T10 borbama.

KV5 iz više razloga,a prije svega je bila cijena,30tak eura,dobar MM (većinom si najjaci),tenk je relativno brz za heavya,brz reload...+ samo su E100 i Maus teži od njega,tako da možeš bez straha rammeat bilo koji tenk,osim ta dva,izaći ćeš kao "pobjednik",oduzet ćeš puno više nego on tebi.

Ali stock top je katastrofalan,samo 167 penetracija...gold koristim samo pri početku borbe protiv T8 heavya,čim ih malo izbušim i tim preuzme inicijativu koristim 167 pen. ammo...

Ali i s goldom ideš u plus,jeftin je ammo,konkretno s ovom partijom gore sam u plusu 50 000,a ispucao sam svu gold ammo,što gotovo nikad ne radim...

Armor je također odličan,ako znas sakrit slabosti,potential damage recieved je u onoj borbi bio 6800! A ostao sam bez cca 1700...

Za 30 eura nisam mogao bolje odabrat,WR 55% u 284 borbe.

Novi TD od rusa je fora jer većinom u T6 borbama igras s njubarama,no gotovo sve te buši,ima nikakav armor a velika je meta...top je odličan,skine 600 ko' od šale,također sam igrao s njim na test serveru.

Ali najdraži mi je definitivno SU122 44,upravo napravio dar mar s njim

Dobro zarađuje...

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.03.2013. u 19:28.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote