Citiraj:
Originally posted by Bipe
sranja se dogadaju (sta ces), frend mi prije 2 godine naletio motorom na cucka, tj. isao ga obic, pao s motora, lupio glavom u stup rasvjete i na mjestu mrtav... to je tragedija... pogotovo zato kaj ni vozil brzo
|
Prijetelj je vozio sa kacigom prek ruke, tako je vozio sporo da su motor našli 100-tinjak metara dalje.
Teta koja je vozila iza njega je rekla 50 km/h. Naravno da je. Jer je toliko i ograničenje. Ako se vozila iza njega, to znači ni da ona nije sporije išla. A tamo je ograničenje 40 km/h zbog škole.
Stvarno ne znam tko je postavio školu na ruti motorista koji se po Gorici vrte čitav Božji dan. Što na dva, što na jednom kotaču, što bez ruku, što bez glave.
Slušah onomad dva balavca kako pričaju o vožnji. Rezime cijelog razgovora je bio kako je vožnja u stvari borba (za ne znam što) na cesti. Čovjek je popušio totalku zato jer je kreten uletio pred njega u škare. Kreten je pobjegao, a očajnik je imao totalku na autu koju je sam morao plačati. Isto tako i šlep i kaznu koju mu je priljepila policija.
Ljudi na auto postavljaju plave neonke, farbaju stop svjetla, zatamnjuju stakla, postavljaju spojlere, alu felge, a ja bi od modifikacija najradije postavio 20mm top. Jedino me jebe kaj policija ne bi gledala blagonaklono na to. Badava što sam certificirani strijelac na toj napravi i za razliku od ubojica ne bi druge ugrožavao. Samo njih.