Tema: ARMA 3
View Single Post
Staro 07.03.2013., 01:36   #49
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Veceras sam malo igra pa evo par komentara...
Za sada igra ne iskoristava full cpu ni gpu (prosjek je nekih 40-50 %) stoga framerate isto nije bas kakav bi triba bit. Uz to framedropovi se dogadaju tu i tamo al za sada nisan skuzija do cega je, jer su totalno random.
Grafika odlicna. Svida mi se to sto se sada nekako jasnije sve vidi..nema onog cudnog efekta sta je bija u armi 2 (kad se pogleda u svjetlo pa mu triba sto godina da se stabilizira brightness)..flare je dosta smanjen. Nekako mi sve normalnije i prirodnije izgleda.
Jedna zamjerka je da su mogli malo vecu vizualnu razliku napravit izmedu timova. Ubilo me masu puta sa friendly fire-om samo zato sta su uniforme skoro iste.

Upravljanje likom je malo fluidnije i brze nego prije. Kao sto je vec neko prije mene reka... Odlično su riješili pozicioniranje/stav. Iako i tu ima jos dosta bugova

Zvuk mi nije bas najbolji. "Pozicioniranje zvuka" ne valja... npr netko puca tocno ispred mene..a meni se cuje samo na jednoj slusalici. Cim se malo zarotiran skroz se prebaci na drugu..nema nikakvog balansa. Takoder nekad svoje korake cujem na jednoj slusalici. Uglavnom tesko je za odredit odakle ko puca ili dolazi sa vozilom.

Uglavnom...sve u svemu igra obecava.
afterburner je offline   Reply With Quote