View Single Post
Staro 13.06.2005., 02:54   #31
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ovako moje misljenje Imam vozacku 2 i po godine (jedan sudar sa 50km/h gledo sam tetu )

Dnevno predjem po 50km minimalno znaci podosta vozim. Volim brzinu i volim se brzo voziti zasto neznam jednostavno je tako....

Nisam neoprezan stovise kroz naselja jako pazim dok na autocestama i cestama namjenjemnima iskljucivo za motorna vozila se vozim brzo. Jebiga takav sam.

Prije nego netko pocne srati po meni i mom "stilu" voznje da ispricam jednu pricu.

Prije nekih godinu dana moj stari je posudio auto "frendu" (golf2) ful sredjen novi motor uglavnom auto ko nov da bi ga njegov frend BOCNO zakucao u stup... Njemu nista i tako poslje te "nezgode" idemo ja i stari kuci i vidimo na branimirovoj jedan prizor koji nebi htio da nitko vidi...... Peugeot 205 sletio sa ceste bocno udario od stup prevrnut na livadi.... Izasli smo stari i ja van bas je dolazila i hitna i policija, uglavnom jedan stravican prizor u kojoj su poginule dvije mlade cure (bio sam prisutan dok su ih ozivljavali) i jedan decko je smjesten na psihijatriju radi zajebancije vozaca...

Do sudara sa stupom je doslo radi brzine. koja je bila tolika da je auto pri udaru od rizol otrgnuo zadnji most (inace za taj most se moze dici auto CJELI bez beda) znaci sa jedno minimum 160km/h je udario.... Eto sto se desi kada se nepazi....

Treba ZNATI voziti.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote