View Single Post
Staro 06.03.2013., 17:38   #1
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Muka sa Erste NetBanking i Paypal-om

Daklem, cijela priča vrti se oko onog slavnog 4-znamenkastog govneta koje je potrebno da Paypal u potpunosti povjeruje mojoj kartici.

Odmah moram napomenuti kako je transakcija uspješno provedena, kako ja istu mogu normalno vidjeti na NetBanking-u i kako mi je, naravno, račun umanjen za odgovarajući iznos.

Na žalost, 4-znamenkastog govneta nema niti od korova.

Pojašnjenje: prijavim se na Netbanking i odem na početni izbornik "pregled stanja". Odmah na početku stupca imam podcrtani broj računa na kojeg mogu kliknuti, a kada kliknem otvori mi se "promet po računu". Tamo mi, pod današnjim datumom (vrijeme ne piše) za opis transakcije stoji slijedeće: Naplata naknade NB, mB, EF, SMS

No vratimo se još jednom na početni izbornik "pregled stanja" i podcrtani iznos koji se nalazi u stupcu pod nazivom "za naplatu" (naime, bankarski gurui preko telefona mi rekoše da svakako pogledam tamo). I vidi čuda, ta transakcija doista je tamo jer se datum i vrijeme savršeno poklapaju sa trenutkom kada je Paypal opalio tu transakciju za svoje 4-znamenkasto govno. Međutim, u opisu te transakcije nema onoga što mene zanima, nego umjesto toga piše POS 00000001

U daljnjem telefonskom razgovorom sa bankom uvjeravali su me neka pričekam negdje do sutra, jer se navodno to 4-znamenkasto govno može pojaviti sa zakašnjenjem. Ja ovo uopće ne razumijem s obzirom da je transakcija već provedena i da se taj kod jednostavno mora negdje nalaziti.

Stvarno mi je ovo diglo živac, mislim, ne mogu zamisliti zašto tako banalna stvar mora eskalirati u noćnu moru?! Što sad?
Valley7 je offline   Reply With Quote