Slažem se sa ZEdom ,nema smisla ovo sa blokadama...zašto da većina ispašta zbog nekolicine budala...Ja,evo vozim već duže vrijeme i ponosno mogu reći da auto nisam još ni ogrebao...no u svojoj vozačkoj "karijeri" sam "sudjelovao" u jednoj teškoj prometnoj nesreći (tip s klinkom od kojih 15-16 godina preticao naš auto u "polu oštrom" desnom zavoju te zbog brzine od kojih 110 do 120 počeo kliziti s ceste,zakvačio travu,ulatio u kanal i završio u betonskom mostiću,onakvom kakvi na selima spajaju ulaz u dvorište...imao peh šta je to bio jedini betonski most u tom naselju...a da sad ne pričam kako je autu nakon toga izgledao...ukratko "harmonika"...a o prizoru s tijelima da ne govorim...to je nešto što neću zaboraviti te svaki puta kada mi dođe da "stisnem" auto,sjetim se toga...na sreću oboje su preživjeli),te jednom skorom sudaru koji sam izbjegao za dlaku (stojim na semaforu,cekam da mi se upali zeleno za lijevo...primjetim u suprotnom smjeru Audi kako "leti" prema meni...štos je bio u tome što se taj suprotni trak nakon semafora za tu drugu stranu prometnice blago zakreće u koso jer bi inaće završio u mojoj traci...e pa tip to očito nije znao...za nekoliko milimetara fulao je moj retrovizor...na jedvite jade je uspio nekako skrenuti u svoj trak...auto ispred njega zaobilazio autobus na stanici te tako ušao njemu u liniju...tip po kočnici...lagano puknuo taj auto...skrenuo na suprotni trak,2 čak...i produžio dalje...sva sreća po drugima da mu nitko nije naletio u suprotnom smjeru jer bi bilo svašta.Mislim...da nije uspio nekako skrenuti,jednostavno bi prošao kroz mene).Neznam...ja kad mi dođe navala andrenalina...upalim NFSU2 ili Tocu pa tamo ostavim dušu...ali to sam ja...