Tema: ARMA 3
View Single Post
Staro 06.03.2013., 14:16   #43
poweeer
Premium
Moj komp

poweeer's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Vidi se da ne tražimo iste stvari. Dakle to je simulator borbi. Baš i je fora u tome da taktika i spotting igra veliku ulogu. Dovoljno je ako je i 30-40 igrača na serveru pa da bude akcije. Ali ne akcije pod mus. Fora i je u tome da naletiš na nekoga...pa onda pozicioniranje i team work (ako ima vremena) i rokanje. Da sam tražio instant akciju stalno bi visio na BF3...REcimo, nema boljeg adrenalina kad neko roka po tebi a ti ni ne vidiš od kud...ili od onog kad nekog skužiš u daljini pa prilaženje, taktika s teamom i sl...Kao što neko reče...malo je igrača koji traže takvu relanost. Svi bi odmah na paintball.
Ovo si dobro napisao, "takvu realnost", jer "takva realnost" opet nema veze s realnošću, samo je malo "tako realnija" od igara tipa BF, a i to je upitno, jer pucačke strane radi, taktičke strane radi, tipa spawnanja radi, velike većine toga radi je realnija, ali ako je bojno polje u pitanju kao i koncepcija po meni Arma nema veze s realnošću kako onom iz stvarnog svijeta tako i onom koja predstavlju zabavu za pc. Kažem dobra igra bez sumnje ali idejno se nisu pronašli što bi oni točno sa igrom, što dokazuje i pojava hrpe tih modova, iz njih je evidentno da igra ne zna gdje je. Kao takvoj toj igri nepotpunost drastično izlazi na vidjelo za razliku od drugih virtualnih zabava gdje je sama nepotpunost manje izražena i na pametan način gurnuta sa strane. Ovo što je napravila Arma je dosad uspješno izveo jedino Batman AA i AC.

Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 06.03.2013. u 14:22.
poweeer je offline   Reply With Quote