06.03.2013., 13:55
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Autor poweeer
Slažem se, od ratne simulacije ne želim da je farming simulator, moglo se ovo drugačije uobličit, da bude simulacija, al simulacija rokanja a ne prirode i društva, ali ne vezano za to odlična ideja, odlični detalji, loša ukupna slika.
Ne znam, meni bi bilo idealno recimo spawnanje na brodu negdje ispred Saigona pa juriš na obalu ili obrana obale, da se vidi neka akcija, ako shvaćate što hoću reći, doduše to će računalno bit moguće 2050e ili jednostavno upalite BC2 Vietnam 
|
Vidi se da ne tražimo iste stvari. Dakle to je simulator borbi. Baš i je fora u tome da taktika i spotting igra veliku ulogu. Dovoljno je ako je i 30-40 igrača na serveru pa da bude akcije. Ali ne akcije pod mus. Fora i je u tome da naletiš na nekoga...pa onda pozicioniranje i team work (ako ima vremena) i rokanje. Da sam tražio instant akciju stalno bi visio na BF3...REcimo, nema boljeg adrenalina kad neko roka po tebi a ti ni ne vidiš od kud...ili od onog kad nekog skužiš u daljini pa prilaženje, taktika s teamom i sl...Kao što neko reče...malo je igrača koji traže takvu relanost. Svi bi odmah na paintball.
|
|
|