View Single Post
Staro 06.03.2013., 13:25   #831
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@Jopis

Nemoj uspoređivati sa Symbianom. Uspoređuj s iOS-om koji je ukupno gledajući najsličniji WP8.

Ja sam se na Symbian vratio prvo s iOS-a, pa onda s Androida. Nijedan mi nije sjeo, iako svaki ima svojih prednosti.

Čak bih ga i stavio u kategoriju novog OS-a jer je rađen isključivo za rad na određenom hardveru. To što izgleda kao W7 je stvar user experiencea koji je jako bitan. Pogodili su "u sridu" što se tiče jednostavnosti korištenja i dizajna i to nema svrhe mijenjati.
Ono što treba ispolirati je ispod površine i to ne sumnjam da će biti odlično. Nokia radi odličan posao što se toga tiče i cijelo vrijeme rade na popravljanju stvari koje korisnici prijavljuju. Gori im pod petama, pa nije ni čudno. Sve su uložili u WP8 i mora biti savršeno ili neće biti nikako.

@Dottore

Istu stvar prakticira Google. Koliko mobitela je ostalo na Androidu 2.x iako su se hardverski mogli nositi s novijim sustavom.
Ako Nokijin all-in WP8 pristup prođe kako mi se čini da prolazi. WP8 bi mogao biti novi Symbian (ne mislim po mogućnostima nego dugotrajnosti)...pa sve do novog pada

Ispada kao da ih branim, ali vidim ogroman potencijal pa mi je glupo da ih se otpiše prije nego su se uopće zalaufali.
Ako kojim slučajem ovo čita netko iz Nokie ili Ms-a, slobodan sam za sve sponzorske ugovore

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.03.2013. u 13:33.
1v@n je offline