Citiraj:
Autor bondb
meni to igranje bf3 i ostalih novih igri sa steama/origina nije jasno
do 2011 sam igrao cod2 i cod4, cd-keyeve kupio preko preko weba. cod2 i cod4 su propali, nema servera niti igraca. a i ja sam imao stanku od 2 godine pa sam sada u obe igre nob medu ljudima sa stažom od 5 godina u cod2 i nesto manje u cod4.... tako da sam odlucio pocet igrat neku ne toliko staru igru, najvjerovatnije ce to biti bf3- druga opcija je black ops 2
ista stranica sa koje sam kupovao cod2 i cod4 key ima u ponudi i keyeve za BF3 (odnosno kodove koji se kasnije upisu u steam, ili mislim da je origin za bf3 i time dobivas igru, sve legalno) ali sad meni nije jasno u ponudi ima Battlefield 3 169 KN, Battlefield 3
Premium 269 KN
ovo ne kuzim dam 260kn za taj premium koji valjda sve ima, za mjesec dana ce doci update koji sadrzi nove multiplayer mape i to ce uzet pola ljudi, a sta da ja radim onda pa ne mislim spicit na igru kroz godine igranja vise nego sto mi pc vrijedi
a black ops 2 da i ne spominjem, black ops 2, black ops 2 revolution, black ops 2 seasion pass........ sto sa onima koji ne kupe te dodatke koji kasnije dolaze i kostaju po 15-20 eura? mislim ako nemas mapu kako ces je igrat :S
koliko ljudi kupuje te patcheve?
|
mislim da je vecina koja aktivno igra bf3 ima premium. Imas 5 expanzija (back to karkand, close quarters, armored kill, aftermath i sad zadnji end game) i sa premiumom dobijes svih 5 bez dodatnog placanje.
Ak kanis kupiti bf3 premium keep in mind da imas 2 verzije premiuma.
1. moras kupiti bf3 vanilla i na njega dodajes premium
2. premium koji sadrzi sve u sebi
pa prije nego kupis raspitaj se koji je od ova dva. ak kanis igrati po meni se premium svakako isplati.