Pozdrav ekipa,
rekao mi buraz da ovdje na PC expert forumu ima vas koji jednostavno ultimativno rasturate sve vezano uz kompove i ostalu tehniku, a nedavno sam kupovao komp i posjetio konfiguracije gdje sam vidio vrhunske stvari i dobio mnoga znanja te uštedio puno love.
Sada sam pri kupnji mobitela, nije da se baš ne kužim u tehniku, ali ipak želio bih čuti mišljnje stručnjaka u vezi jednog mobitela
Dakle radi se o Prestigio MutiPhone 4500 Duo kojeg sam našao za kupit za samo 2000 kuna što mi se čini stvarno nevjerojatno za te performanse.
Ono zašto mi se osobito sviđa jest IPS ekran sa Gorrila Glass slojem, veličina ekrana 4,5 incha koji taman malo manji nego 4,8 incha kao kod Samsunga Galaxy S3.
Jel ima netko iskustva s tim mobom i ima li alternativa, išao bih i do 500 kn skuplje samo da dobijem mobitel koji me SIGURNO neće zezat?
Naime poslovan sam čovjek i kupio sam neki LG prije par godina, doduše on još uvijek radi iako je preklopni i koristim ga svaki dan, ali mi se često gasi usred razgovora no nije mi to tako veliki bed već više to što sam odmah na početku imao s njim problem da se slabo čuje, isprekidava zvuk kad mi dolazi drugi poziv i masu drugih stvari koji me već dvije godine podsjećaju da imam LG koji je koštao 500 na glupi ugovor...
Zato sada ne bih htio fulat, ali budući sam arhitekt nema se lovo (he he), a provocira me i taj IPS ekran što mi se čini da bi koliko se ja kužim u ekrane trebala biti genijalna i čak prilično kalibrirana slika... hm, ako netko zna molim malu pomoć
Tnx