View Single Post
Staro 04.03.2013., 23:57   #858
shkolarac
Registered User

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor subixonfire Pregled postova
Probas ovako:

- preko winscp-a se spojis na sx-a (protokol:scp , user: root, password: #sta god si postavio u luci)
- u "/etc/config" imas sve config fajlove, sa nekim malo pametnijim text editorom (npr notepad++) uredis network config da bude kao ovaj moj(samo sa tvojim user i pass), i restart dali kroz luci ili na botun svejedno.
- kabel iz enkoma(nebitno koj ulaz na enkomu) spojis u sx-a na ulaz na kojem pise lan4 / wan (na nekim verzijama sx-a nepise to wan).

- Wifi postavke netrebas dirati osim sto mozes iz luci dodati zastitu po zelji...
Hvala ti na pomoći, mislim da je fora bila ipak u imageu, jer kad sam stavil onaj "najnoviji" od pred par postova, i složio postavke (radil sam ih ručno, preko lucia), reboot i sve je proradilo .

to jest, spojen je, sad sam pingao i ping mi se odaziva, znači wan je povezan.. evo sad idem uključit wifi, pa reboot pa valjda bude i sve skupa proradilo, samo sam htio pričekat potvrdu da ne treba niš drugo mijenjat... mislim da se budem još javljal oko nekih drugih problema, al to koji drugi dan hvala još jednom
shkolarac je offline   Reply With Quote