View Single Post
Staro 04.03.2013., 15:02   #850
lepak
Registered User

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor ddrasner Pregled postova
Ja upravo pokusavam buildati attitude adjustment iz svn-a, traje skoro cijelu noc, neki paketi pucaju itd...
ma ja sam popizdio s tim.. radi na gcc kompajleru obicnom.. sa binutils 2.22.1 ili tako nesto.. sa ukljucenim --mips32 i pizdarijma u advanced building ili kako se zove.. dosta paketa puca, srecom za mene nijedan bitan..

taj config je prekrcan gluparijama.. najbolje ti je od pocetka pocet.. `make menuconfig` -- izaberes uredjaj.. izadjes i sejvas .. i onda make defconfig.. i onda se vratis u menuconfig ili kernel_config .. mada kernel nesto pretjerano netreba dirati osim iskljuciti tamo di puca.. dsl puca recimo i sranja...

ja sam izludio s tim.. pa sam vratio na ovaj revision koji radi i sad se zajebavam.. moram prakticki slozit kompletan nod... ath5k + carl9170 + rt2800usb .. php/ moj custom portal za wifi + routing + dodatni alati za routing i moj firewall iptables+hrpa dodataka.

prvo sam mislio napravit nesto tek jednostavno.. dva tri wlan-a i bridgat sa lan-om .. medjutim mogu bridgat AP mode ali STA mode da se kaci na iduci nod -- to ne mogu ... a iskljucene su mi opcije da radim SNAT ili slicno jer moram pass-at broadcast dalje. uh.

trenutno mi je fw 6.1mb ... bez routinga.... mislim se uopce stavljat ospf ili bgp jer to cica ram i cpu...
lepak je offline   Reply With Quote