Evo Brko i ja sam sada (po ne znam koji put) u Vojnom skladištu. Ostale su mi još dvije misije. Kod zadnje (odbrana skladišta) ne treba se inače puno mučiti jer baza pada i ovako i onako. U igri služim se često sa quick save, ali samo zato što znam ponekad zbog nošalantnosti poginuti. Rušenja nisam imao ni jedno kao ni jedan bug (možda i zato što znam točno što treba učiniti). Autor moda Sigerous (a slično je i kod drugih modova) imao je svoj scenarij i ako malo skreneš s puta riješi se misija ali na teži (ponekad iritira) način. Ima jedna misija za Hermana u bunkeru (Jupiter). Treba naći 6 posebnih artefakta. Jednom dok sam to igrao čak sam i odustao, nikako da nađem zadnji. Mislio sam da je bug. Nije, nego ima redoslijed traženja. Raspoređeni su po dva u Zatonu, Jupiteru i Pripiatu. Do sada sam u igranju imao tri kombinacije pa je puno za pisati gdje su. Uglavnom, treba tražiti u anomalijama. Vratio bi se na BUG. On može biti kao pogreška u programu, ali onda ne možeš dalje dok se ne ispravi. Ako je bug u teksturi može se dalje (npr. u Stalkeru se događa da kroz zatvorena vrata vidiš ruku i oružje od tipa). Dosta igrača zna samoinicijativno raditi neke preinake i naprave si probleme. Dovoljno je da se izostavi npr. zarez ili točka i da sve ode k vragu.