View Single Post
Staro 04.03.2013., 11:25   #804
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja više ni sam ne znam kaj uzeti od svega što se nudi. Tolika ponuda, a ništa što mi odgovara. Bio sam užasno zagrijan za WP8, pa me onda Jopis ohladi prošlim postom

Želim barem 2-3 dana normalnog korištenja (50% SMS, 10% pozivi, 20% mail, 20% surfanje, navigacija i aplikacije), office editor po defaultu, navigaciju (free po mogućnosti), normalnu cijenu (<2500 kn) i ono što bih volio da ima, ali nije presudno...qwerty tipkovnicu.

Lumia 620 mi je bila skoro savršena, dok nije najavljena 720. Sad se već i 820 cijenom približava toj kategoriji.

HTC 8X me privlači mogućnostima i cijenom <2000 kn, ali falit će mi ta navigacija. Na jeftinu plastiku i on-screen keyboard se naviknem. Svi korisnici 8X koje sam pitao za mišljenje su zadovoljni i to mi ne da mira
Office je ogroman plus svim WP8.

Android mi ne dolazi u obzir. Prešao na Android sa Symbiana i vratio se nazad. iOS imam na iPod touchu i gore sve što mi treba, ali ga ne želim na telefonu. Razmišljao sam čak i o N9, ali opet nisam na čisto koliko je pametno uzimati mrtav OS.

Da mogu povećati ekran E72 na 3.8" i staviti na nju sve dobre strane WP8, imao bih savršen uređaj.

Nek mi netko vrati vjeru u WP8

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online