View Single Post
Staro 12.06.2005., 21:04   #11
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Horza
mene fascinira kak ljudi razmišljaju o takvim stvarima tek kad vide saobraćajku ili nekoga mrtvog. ono...

život je vrijedan i to sve, ali ono... tisuće ljudi dnevno umire od gladi. tisuće djece od bolesti koje su lako izlječive. a mi se zgražamo kada vidimo saobraćajku u kojoj je poginula jedna osoba koja je ionako živjela u dobrim uvijetima i imala nešto od života...

sorry, ali to mi je totalno pathetic...
ja, netko meni blizak ili dijete usred afrike... svaki život je jednako vrijedan. besmisleno je očajavati. svi možemo umrijeti svakoga trenutka i ne možemo učiniti ništa da bi se to spriječilo. it's just the way it is.

a da debile koji se natjeravaju treba povješat i rezuckat komad po komad uopće nije upitno.
čuj, ne slažem se uopće s tobom.

Svaki život je vrijedan, a to što je mene sinoćna saobraćajka ponukala da nešto napišem, nema veze sa Afrikom, a niti je patetično.
Svjestan sam i sam da je život sekunda, ali srećom ne živim u Africi, nego u jebenom Zagrebu, i neću umrijeti od gladi (iskreno se nadam), ali moram svaki dan paziti na budale oko sebe.
A ta osoba što je sinoć poginula je bila suvozač, u automobilu u koji je udareno. Ni kriv ni dužan. Iako mi okolnosti sudara nisu posve jasne.
Toga je mene strah.
Vozim i ja već podosta dugo, i ne smijem se hvaliti, ali nisam imao krševa sa autom, ali apsolutno nikakvih, niti sam auto ni ogrebao na parkingu.. pažljv sam sa volanom.
Sve do prije 2 tjedna, dok sam vozio 60kmh, pred auto istrčao lovni pas.
Rezultat: polomljeni žmigavci, polomljena pasja noga...

no nebitno, ovo je primjer da se sranje desi u sekundi, i GOTOVO...
Gabre je offline   Reply With Quote