View Single Post
Staro 03.03.2013., 17:33   #2716
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Odgledao Hoffenheim - FC DFB.
Da sam na Mandžukićevom mjestu, ovog Müllera bi šamarao svaki dan po 15 puta. Koji gnjus i odron od igrača. Mandžukić stoji sam na pet metara od gola, Muller ima loptu i petlja i na kraju je izgubi. Mandžukić pizdi i lijepo mu pokazuje, a ovaj konj ga gleda i ne razumije. FC DFB-ova škola, vidi se.
Ne znam čemu se taj levat toliko forsira, valjda zato jer švabe nisu imale poštenog čistokrvno-njemačkog napadača još od Gerda Müllera, samo ne znam zašto misle da će ovaj mali pajac postati njegov nasljednik. 3/4 bodova ove godine neka zahvale našem Mariju.

Panda, čekamo opravdanje za DFB na ovu temu
kao prvo, pobjeda je pobjeda, bilo to 0-6 ili 0-1

dalje, to sa Müllerom sam i ja vidio, čovjek je danas odigrao katastrofalno, ja sam rekao već negdje na 10-15 minuta od početka da bi ga trebalo zamjeniti sa Kroosom / Robbenom danas jer bi odmah i napad bolje išao

što se tiće forsanja njega, eto, ne znam niti ja, iako, ove sezone je odličan, s tim da tu i tamo neku tekmu baš ništa ne napravi (kao danas), ali zato prvi scorer kluba je (11 golova + 9 asistencija)

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline