Riječ je o ovom routeru.
http://img15.imageshack.us/img15/889...gehsideoob.gif
Dobio sam ga kao zamjenu za Asus router s modemom (kojeg nema više u ponudi u linksu) kojeg sam vraćao 2 puta jer nije funkcionirao odmah nakon kupnje.. Sada interesira me pošto nigdje ne piše (čitaj: ne mogu pronaći) da li je moguće na ovom routeru podesiti maxtv i adsl, ili je annex A router pa mogu ponovno napravit šetnjicu do linksa i čekati 4 tjedna da mi ga zamjene za drugi?
Naime (čisto da upozorim ostatak ekipe koja kupuje komponente u linksu) na početku (10. mjesec 2012.) sam uzeo linksys WAG120N u linksu, ali potonji nije imao mogućnost konfiguracije maxtv-a pa sam ga odnio na zamjenu za ovaj asus, čekao sam mjesec dana prvo da provjere linksys i da odobre zamjenu da bih dobio pokvareni router iz pakiranja (11. mjesec). Odnio toga na reklamaciju unutar tjedan dana od kupnje, ponovno split servis, zagreb servis, asus servis ponovno 4 tjedna čekanja, dobijem ja novi asus (12. mjesec) koji pogađate ponovno ne funkcionira svjež iz pakiranja. Ništa odem ponovno u links na reklamaciju kaže morat ćete čekati minimalno 5 tjedana (???!!!), ok. Bio je početak siječnja da bi napokon dobio ovaj (3. mjesec 2013.) jer su u međuvremenu izbacili asus iz ponude, koji (u slučaju da je annex A) ponovno ne odgovara!!!