View Single Post
Staro 12.06.2005., 18:01   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Re: Apple se okreće Intelu

Citiraj:
Originally posted by Bubba , PCMCIA kartica s nekoliko PCI slotova. I nisam bio nimalo odusevljen, pogotovo gledajuci u dubinu kako je to slozeno. Ok, za neku malu i nezahtijevnu karticu je bilo ok ali si za tu lovu si mogao dobiti jos jedan laptop... U drugu ruku, svaka postena masina koja drzi do sebe i kosta 200000+ $ ima 100njak PCI slotova, tako da ovo zaista nije potrebno.
Nije to bas tako jednostavno.
Magma je radjena jos za vrijeme Nubusa bas specijalno za audio,
to su sati i sati testiranja i to radi vrhunski. Masina koja toliko kosta ima vlastita rjesenja. (Fairlight,Ned,Kyma...)

Ponekad je potrebno za Mac-a i PC-a imati na svaku DSP karticu i po jednu akceleratorsku (1-16 kanala) i tako vise nego cesto zavrsi se na vise od 10 PCI karti, a tada je ovo melem, malo je macova bilo koji su imali 5 portova (bilo cega)

Citiraj:
Originally posted by Bubba
Eto, za audio si me zatekao (ja sam mislio da od mog Atarija 1040STFM nije napravljeno nista bolje za mjuzu ), ali nekakvih usko specijaliziranih (ozbiljnih) primjena PC nema.
Da, al to je bilo samo Midi sequencer-iranje. Do Falcona nije bilo audio snimanja (pravog Steinberg softa), osim ako nisi imao Digital Media ili ranu DigidesignDSP "kutijicu"(bas i je bila kutijica)

> TT je bio zadnji Atari kojeg sam imao i malo ljudi zna da je u Calamusu (njegov program za DTP) godinama (do prve polovice 90-tih) Vijesnik radio kompletan prelom i uredjivanje bas na njemu. Nevjerovatno kako je to brza masina i dan danas, jasno sa adekvatnim čika Tošom (TOS) , no TT je i sa Unix-om finu karijeru bio zapoceo (KGMD distribucija) ....a tek 19"-ica koja je vecini PC korisnika izgledala kao projektor. (svaka slicnost u dizajnu sa NeXT-om je namjerna)

Citiraj:
Originally posted by Bubba Mraaaak... Ovo ide na wish list kada budem besramno bogat.
Laserski flopac je bio razlog zbog kojeg je masina kasnila mjesecima, Steve je inzistirao da flopac mora biti unikatan i nigdje drugdje vidjen, i nije bio drugdje vidjen, kao ni lova koju je skamcio zbog tog inacenja.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.06.2005. u 20:00.
Visage je offline   Reply With Quote