Koja je razlika između tvorničke greške i korisničke greške. Postoji li uopče razlika ? Mislim konkretno na sitaciju kad nešto izdahne. Po kojem sistemu se 'određuje' razlog kvara? Pitam zbog toga jer mi se pokvarila matična ploča ali mi je odbijeno jamstvo zbog fizičkog oštečenja.
Radi se o
ovoj maloj ploči. Koristim je za htpc u
ovom malom kučištu.
Inače , kad sam vidio da nemam slike te se samo vrte ventilatori ,nagonski sam pogledao u kučište jel se što odspojilo u kučištu. Kako je sve bilo uredno spojeno , nisam vidio smisla da razbijam glavu što sad/zašto nevalja pa sam izvadio ploču , letimično je pogledao te je ugurao u onu srebrenu vrečicu.
Uvijek kad nešto nosim na reklamaciju , potrudim se da posložim do zadnje sitnice i papiriča. Onako kako sam i dobio u trgovini. Kako mi je jednom prije ostao limič na kučištu te mi bez toga nisu mogli zaprimiti reklamaciju (čovjek mi rekao da mu to ništa ne treba / važan mu je samo limić) , ovog puta mi se jednostavno nije dalo kopati po kutijama da to nađem. Ploču stavio u kutijicu od nečeg drugog i odnio u Linxa.
Čovjek pregleda ploču , fotografira je obje strane te mi napiše potvrdu. Kutija nije orginal pa mu ne treba / on če to spakirati za servis.
Prođe 10ak dana...
Kupujem ja kruv u pekari a zvoni mobitel. Nazvali iz servisa. Jednom rukom držim mob a drugom plačam kruv pa na prvu i ne kužim što mi se govori...a govori mi se da je matična fizički oštečena i da to ne spada u jamstvo. Drugi tren stojim van pekare , kruv se pari a ja buljim u pod i vrtim film nazad. Moguče da sam zagrebao ploču kad sam je vadio iz kučišta ali ploča nije radila u kučištu....
Dođem kuči a iz glave me ne izlazi ogrebana ploča. Kako je moguče da to nisam primjetio i kako je moguče da to nije primjetio čovjek koji je zaprimio reklamaciju. Vrag mi neda mira ali mi nije jednostavno otiči do trgovine. Srečom se sjetim kako je čovjek fotografirao ploču pri preuzimanju pa zovnem servis i tražim te fotografije. Jer ne mogu vjerovati da mi je to promaklo. Za desetak minuta dobijem
fotografiju a 5 minuta poslje poslanog mejla sam nazvan da potvrde da sam primio što sam tražio. Svaka čast
*
Odmah osjetim olakšanje jer oštečenje ne izgleda kao nešto što sam slušajno napravio.
Iako oštečenje ne izgleda kao slučajna ogrebotina to ne pobija činjenicu da se radi o fizičkom oštečenju zbog kojeg je odbijeno jamstvo . Što me vodi do početka ovog posta.
Na koji način bi sami korisnik mogao napraviti takvo oštečenje / po kojem sistemu je jasno da je sam korisnik kriv za to a ne loša kvaliteta proizvoda. Kompjuteri nisu moja stvar pa moguče da pitam glupost ali svejedno - nadam se da je shvatljivo što me u biti zanima.
EDIT:
* u biti i nisam dobio ono što sam tražio jer mi fotografija oštečenja nije izgledala napravljena pri preuzimanju reklamiranog iako mi je par puta potvrđeno da je to to. Pretpostavljam da je istu napravio servis jer je napravljena par dana poslje reklamacijske primke. I iako vjerovatno nema nikakve razlike u fotografijama ipak ne volim kad me se uvjerava u nešto što očito nije tako. U biti , uopče ne vidim razloga za tako nešto.