View Single Post
Staro 01.03.2013., 17:26   #6
jopps
pcekspert rules

jopps's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa nisi mu niš pomogao. Čovjek se ne kuži u tematiku (kao ni ja) i treba konkretne preporuke. Nemreš na nabavi tražit "ne treba čistit filtere od prašine" i slično.
Možeš potražit pomoć ovdje na forumu, tu ćeš vjerojatno nać na konkretne preporuke.
....

Ok, ako mu ništa nisam pomogao, super, onda nisam ni trebao pisati.

Je si ti sve pročitao?

Po tvome ako ima tema šta onda iko da išta piše i pita.

Dao sam mu najbolje preopruke šta da pripazi kod kupnje, za budžet od 6-7 tisuća kuna teško da možeš kupiti loš projektor, ja sam mu itekako pomogo:

Rekao sam nemoj acer, nemoj epson, šta tu nije pomoć?

Rekao sam da preporučam hitachi, infocus i Benq, nisam ja koristio svaki projektor na od ove tri marke da mu mogu reći točno koji da kupi ali ako izabere od te tri marke projektor od 6000kn šta može promašiti?

Može promašiti da se filteri moraju čistiti, odličan savjet za svakoga i dan od srca, ušteda vremena i tvom projektoru daje puno veći vijek trajanja, jer ako moraš čistiti a ne čistiš može ti se pregrijati, žarulja eksplodirati ili pocrkavati nešto na ploči ili se leća pokvarti od prašine, savjet koji neprijatelju ne bi dao, grozan savjet.

Rekao sam mu i minimalno koju rezoluciju da gleda, šta to nije pomoć?

Reako sam mu da pripazi na vijek trajanja žarulje jer imaš projektora i sa vijekom od 2000-3000 sati a skupi su, grozan i neupotrebljiv savjet sam mu dao.

HDMi...

Sad ako ti ili on neznaš od ovoga sastavit sebi i kupit projektor unutar određenog budžeta nego ti s mora napisati model e onda...

+ plus savjet za stranicu + plus savjet za kombo projktor i platno, imaš pravo, ku... mu nisam pomogao.

@GLUPAN, hvala na podršci, hvala ti što si mi zahvalio, nikad me niko nije tako obranio nakon što sam mu išao pomoći.
jopps je offline   Reply With Quote