Tema: Crysis 3
View Single Post
Staro 01.03.2013., 15:59   #203
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Ne vjerujem da je tako loše, na novim driverima su popravili SLI profil i kažu da je do 60% više FPS-a.

Ja na 2560x1440 sa VH postavkama i max AA imam 14-20 FPS-a. Max AA mi ne treba na toj rezlouciji.

Sa samo FXAA na VH guram cca 25. Padne to na trenutnke i na manje od 25 ali skoči i na više od 30, moram odvrtit neki bench za tocnije podatke ne uzimajte me za riječ.[/I]"...
Zaboravio sam spomenuti, to su rezultati sa zadnjim driverima (314.07, R313 revizija koju baš ističu po pitanju Crysis 3 performansi) i koji itekako pomažu, ali ne mogu ni oni čuda napraviti (možda u nekim budućim revizijama).

Rezultati su bilježeni FRAPS-om naravno, te ponekad skoče na 40-45 fps, ali su te situacije praktički nebitne. S druge strane znaju se naravno dogoditi i padovi do nekakvih low 20-ish fps.

Inače, igra je vrlo tečna na slabijim postavkama (npr. FXAA, SMAA), ali na 8x MSAA cijela priča pada u vodu. Naravno to nije toliko niti bitno, pošto uglavnom ne preferiram takva zaglađivanja detalja, jer ih rijetki pojedinci u žaru borbe mogu primjetiti

Čak se i 690-tke ili Titanice ne snalaze najbolje u ovim vodama na sličnoj rezoluciji - link.

Trenutno se radi o hardverski najzahtjevnijem materijalu, ali u budućnosti se može očekivati sve više ovakvih naslova sa gomilom detalja, pa se prema tome i može zaključiti kakva će biti priča sa gamer konfiguracijama za koju godinu.
dh41400 je offline   Reply With Quote