Tema: vicevi
View Single Post
Staro 28.02.2013., 23:31   #1063
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Zavrsio sam posao i odem na autobusnu stanicu da cekam autobus, odem do trafike da kupim novine i jaffa keks. Sjednem na klupu i spustim pored novine i jaffu. U jednom trenutku dodje neki penzioner ,stariji covjek i samo sjedne pored mene, a da nije ni pitao da li je slobodno. Malo prohladno, ja se zagledao u prolaznike i nisam obracao paznju na njega. U jednom trenutku cujem neki zvuk, okrenem se i pogledam kad ono penzioner otvara jaffu. Ja ga pogledam sa zaprepastenjem, ali on samo nastavi da otvara i krene da jede , jedan po jedan keks. Vidim ja, nema namjeru da stane pa zgrabim i ja jedan, pa on jedan, pa ja , i na kraju ostane samo jedan keks. E njega sam mu oteo, kad si mi vec pojeo vise od pola kutije neces i ovaj posljednji . On nije nista rekao na to , vec samo ustao , bacio kutiju u kantu i otisao bez pozdrava, kao sto je i dosao. Bio sam zaprepasten svim ovim. U tom trenutku dodje autobus , ja ustanem, podignem novine sa klupe ,kad ono moja jaffa ispod novina.