View Single Post
Staro 28.02.2013., 19:54   #2
jopps
pcekspert rules

jopps's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Pozdrav,

evo moja neka iskustva, provo ću ti reći za taj budžet koji god projektor uzmeš biti će dosta dobar i za za tvoje navedene potrebe sasvim dovoljan.

Mogu ti reći od čega bi ja bježao, a to je Acer, sa njim imam loša iskustva bježi od njega.

Epson također ne preporučam.

Drugo šta ću ti reći, za tu lovu uzmi minimalno XGA dakle native prikaz 1024x768.

Treće gledaj akcije, možda za 5000kn možeš neki puno bolji projektor nego stvarni odnos cijene i kvalitete ako je trenutno na akciji, ili gledaj akcije projektor+platno u istoj cijeni i na to sam neki dan naletio.

Također biraj projektore kojima nije potrebno čistiti filtere od prašine sad ih se puno pojavilo na tržištu.

Biraj da ima HDMi priključak, iako u tom cjenovnom rangu većina ima.

Biraj da je vijek trajanja žarulje što duži 5000-6500 sati, jer je to najskuplji dio za promjeniti i prektički jedini dio koji mjenjaš u dugom nizu godina. (Žarulje idu od 1.500kn pa na više većinom su oko 2.000kn)

Od proizvođača mogu preporučiti Hitachi iako mislim da ih na tržištu više slabo ima, zatim Infocus i BenQ.

Panasonic ne znam, ali mislim da bi oni trebali imati kvalitetne proizvode.

Od stranica ti je najbolje otići na nabava.net i tamo upisati projektor i poredati po cijeni i doći do onih koji su u tvom budžetu, tamo uvijek imaš firme kojima uplatiš kaparu i za par dana dođe proizvod po ZNATNO nižoj cijeni.

Zadnje izmijenjeno od: jopps. 28.02.2013. u 19:59.
jopps je offline   Reply With Quote