View Single Post
Staro 28.02.2013., 14:55   #449
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Moj server je cheat-free već mjesecima. Bar ovi kill/teleport/spawn cheatovi jel.
Ne pamtim kad smo zadnji puta napravili roll back servera.
Imamo preko 300 igrača u whitelistu i nitko ne radi nikakve probleme što se varanja tiče.
Znam kolko je to super, ali gledas sve sa izolirane perspektive. Tebi je super, tebi radi odlicno. I jos mozda 300njak ljudi od kojih je vjerojatno samo pola aktivno. Za vas, odlicno.

Za ostatak od miljon i pol... Eh.

Don't get me wrong, i ja uglavnom smucam svog chara po private hiveovima, ali da su oni imuni na hackere, nisu. Rijetki potraju. Ne znam ni kolko smo ih vise promijenili. Je fun je kad prepoznajes igrace na serveru i vec se znate iz 1v1 obracuna ili squad to squad puškaranja, al' nije fun kad svako malo moras prelazit na novi server, whitelistat se vamo, tamo, bla. Meni nije problem, al' brdo ljudi to odbije.

A zelim mlatit DayZ na 1000 km2 mapi sa 100 ljudi gdje zombiji nisu samo 'omg player near' flagovi.

Intervju nisam jos pogledao, ali da, otezu, pa otezu jos... vrijeme je da netko shvati da se treba ljudima pokazat neki bog. I da ne mogu uzet mod u kojem je najveci gust kad nadjes auto/helic/whatever-with-wheels i onda ga izdat standalone bez toga... Tj. mogu, ali nek ocekuju bitchanje playera.