Citiraj:
Autor Nybelung
@Windfucker:
Broj odigranih igara ti ništa ne garantira. Imaš igrača i sa preko 20.000 igara koji razmišljaju ko da su jučer počeli igrat.
I nije taj platoon svemoguć. Kad igraš s lošim igračem gubit ćeš igre koliko god vi komunicirali. 3 nooba u platoonu jedan drugoga čine još gorima.
A ostali slobodno i dalje tapkajte u mraku i plačite zbog loših timova i svoje žalosne sudbine.
Pa normalno da će izgubit takvu igru. Da svaku pobjedi imao bi valjda 100% pobjeda, a ne 60%.
Poanta je u tome da on donosi prevagu u svakoj 4. igri, kad su timovi koliko toliko izjednačeni, a ti nisi nikad.
|
Dobiti će nešto malo nadprosječno ako je bez pomagala i bez platoon-a.
Ako zna, i ako komunicira sa ekipom koja ga sluša, dobiti će duplo više parija nego što bi to učinio sam, bez obzira kakve njubare bili.
Ako bira tier i model koji će igrati (tenk koji je najbliže pojmu OP-a, posada na 100%, perkovi, skill-ovi, consumables, gold....), i ne zahebava se sa razvojem "od nule" nego igra za statistiku, jasno da će ju onda i imati. "Pomagala" sam već spomenuo.
Ostale sr@nja možeš mački o rep, jer sam vidio dovoljno u WoT-u da bih pušio te ego-trip fore.
Za definirati dobre od loših, imaš CW i tamo se vidi "tko je tko".