Citiraj:
Autor tor
Gle, onda ti je ovako najjednostavnije - ovdje nađeš rom koji hoćeš (ja sam uzeo recimo španjolca, I9100XWLS8) i fleshah ga kroz odin, te s CSC programom promijeniš na EU regiju (ja čak i nisam, ali ako ideš - pazi jer vajpa cijeli mob). Tako dobiješ službeni JB ROM (pazi, nije ICS) i onda ga rootaš vrlo jednostavno s ovim ovdje i to odabereš zip na osnovu LS8 roma (to ti je za španjloca ovaj << 12.02.2013 - PhilZ-cwm6 v4.35 with CWM 6.0.2.8 based recovery >> verzija XWLS8) , samo ga baciš na stock rom na externu SD karticu i fleshah ga iz stock recoverya, pa tako nemaš niti problema s custom counterom, odnosno žutim trokutom. Uglavnom, dobiješ stock JB, rootan, bez glupog brojača koji registrira da si fleshao custom rom.
|
jel ima neki poseban razlog zasto si iso na spanjolca ili samo zato jer si za njega "nasao root"?
razmisljo sam da stavim neki od ovih, samo moram skuzit dali mogu napravit root snjima kak spada:
United Arab Emirates, 4.0.3, I9100JPLPF, I9100OJPLPC
Open Europe, 4.0.3, I9100XXLPJ, I9100OXALPJ
United Arab Emirates, 4.1.2, I9100XWLSD, I9100OJVLS6
jel JB stabilan (i slican kao GB i ICS), jer to mi je jedino bitno. ne patim od toga da imam zadnje na mobu.
trokut/counter me isto previse ne brine jer ionak nemoram pazit u vezi garancije jer je mob nema. a imam i jig samo neznam dal to jos pali.
i netreba mi HR jezik na mobu, eng mi je ok.