View Single Post
Staro 28.02.2013., 08:57   #2099
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Možeš pogledat ZTE Blade III / VIP Racer III ili Sony Xperia Miro, oba su nova do 1000kn u VIP kompletu. Xperiu J možda možeš naći za te novce ali vjerojatno teško ako je 1K plafon plafona.

Ali opet, mogu se kladit da su sva tri lošiji od i9000, da ne spominjem da na i9000 stvarno ide svašta od ROM-ova što bi meni recimo bilo dosta bitno. Čak i CM10 odlično radi na njemu, ma mobitel je legenda.

Iskreno, ne bi volio sa SIII prelazit na nekog magarca al' dobro . Da želim mir uzeo bi WP - HTC 8S. "Slinim" za njim od Božića i mislim da bi on riješio ovisnost za konstantnim prčkanjem po telefonu
A gle, sgs3 - neki mob do 1000 = još ultrabook Zaletio sam se jer sam nakon Defy-a htio nešto ekstra da radi i sve to sgs3 je, ali kad sam vidio da mi aplikacije stanu na jedan screen i od toga intenzivno koristim dvije, malo sam se zapitao.
Želim mob koji može upogoniti službeni CM koji gore jednostavno radi i bok.
Uf WP... sve je to divno i krasno, ali napokon sam komp oslobodio tiranije M$-a pa sada da uzmem WP mob pored Andoroida i Linuxa nema smisla, što više što mi android, posebno CM, omogućava da budem geek koji jesam
Mihael je offline