View Single Post
Staro 12.06.2005., 08:25   #7
soda
Premium

soda's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
hey nisam te mislio uvrijedit ni nis... ja ti sam reko kaj valja...
za benq neznam tu cu ti vjerovat na rijec fleks
i istina je da crt umara...znam samkad radim12 sati dnevno na kompu ponekad... inache nisam mislo na gohsting i shadowning...nego je jednostavno slika bila mutna...a probao sam i ibio 17" fujitsu simens monitor i to je pila...to je valja jedini lcd koji mi je pasao ono boja ko na crt-u,osvjetljenje super,kut gledanosti dost velik...dakle rekoh ti tvoja odluka inache pogledaj i iiyamu u linksu...mislim da se isplati jer mi se cini boljom(nikad nsiam imao 2 lcd-a jedan pokraj drugog pa ti nemrem 100% rec koji je bolji)ali medu boljima su iiyama i xerox...a benq ti je preporucio fleks
sretno
Koliko pive, sline mi krenule... Nisam ni najmanje uvrijedjen, svako misljenje cijenim! Sto se tice kupovine u Linksu, to mi ne ide nikako. Mora biti HG Spot, jebiga... Ako pogledam sve monitore onako stilisticki, Xerox mi je nekako najljepsi, ali ga nikad nisam vidio kako radi. Volio bih da mi netko, ako ima, kaze kakav je iz prve ruke zato sto mi se jako svidja. Mislim, vecina ljudi kupuje ili LG, ili Samsung, tako da sam vecinom takve monitore gledao. Valjda zbog imena ili stogod. Ne vjerujem da su ti monitori toliko bolji od ostalih. Sto vi kazete? Imam jos par dana za odluku, pa pucajte...

Zahvaljujem. Poz.
soda je offline   Reply With Quote