Citiraj:
Autor Vragoder
Raspravlja se o tome kako u random matchevima (ne platoon i ne TC) kvaliteta igrača može utjecati na njegov WR, a kao odgovor na tvoju tvrdnju da WR ovisi o timu, imaš moj prethodni post u kojem argumentiram kako kroz duže vrijeme i nakon mase partija, kvaliteta tima ne utječe na tvoj WR, već na svoj WR utječeš sam, pa pročitaj ako ti se da i napiši koji objektivni kontraargument a ne osobni dojam koji nije uvjerljiv.
WN6 je dobar rating, ali ne govorim o njemu.
|
Previše si filozofski ušao u cijelu priču,situacija je jednostavna,na terenu je 15 tenkova a ti se 1 od njih,dugoročno naravno da imaš utjecaj na svoj WR,jer si u određenim pobjedama sigurno dao doprinos bez kojeg bi taj krajnji pozitivan rezultat izostao,no nije uvijek tako,uvelike ovisis o svom timu,ponekad se poklopi da uz vlastitu dobru igru,još 2-3 odigraju kako treba i to rezultira pobjedom.
Zbog toga za mene je WR vrlo subjektivan način ocjenjivanja igrača,vidio sam masu njih kažem ti eff od 700,da imaju po 55% pobjeda...jednostavno je i faktor sreće bitan,netko jednostavno više upada u bolji tim...a s druge strane,imam kolegu iz klana s 25000 borbi,WR mu je 48% a effectiveness 1500...igrač kakvog bi svaki tim htio,no WR mu je samo 48%,razlog? Random mečevi...
Tako da po meni s WR-om si ljudi mogu obrisat da ne kažem šta,postoji relativno mjerodavan način provjere igrača pa nema smisla ni razglabat o WR-u,apsolutno da dobar igrač utječe na svoj pozitivan WR,ali nije nužno da ga ima iako je dobar,zbog faktora sreće s kakvim budalama igra.
Ja sam u gotovo 95% slučajeva na vrhu po odrađenom poslu u borbi,po expu,no imam samo 52% WR
P.S. Govorim iz iskustva,što sam vidio svojim očima...
Nybelung => Nemoguće je prevariti WN6 i eff više,nekada je to ekipa radila s kapiranjem baze...neki su pali s 1800 na 1100

Ja sam pao s 1350 na 1230...WR nikada nije bilo ni moguće napuhat...