View Single Post
Staro 27.02.2013., 13:12   #1242
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ja se ne družim i ne shvaćam ozbiljno igrače koji se žale, a imaju 50% WR, ili manje. Oprostite, ali u devedeset devet koma devet slučajeva radi se o plačipičicama koje su dobrim dijelom same krive za loše rezultate.

Smiješno mi je i kad krenu priče tipa "ali prosjek je 48%, što znači da sam ja dobar igrač". Ali taj WR skoro nitko nema, zato se i zove prosjek. Botovi, djeca i neki poljaci imaju <46%. Prosječan igrač ima 50% i nema se pravo žalit na loše timove jer je i on sam loš u svakoj drugoj igri.
Hmmm... biti ce zanimljivo vidjeti statistike i WR kada uvedo detaljnu statistiku za solo random i TC i patoone, (po najavama 0.8.5)
Iako je i taj WR po meni nije objektivan, imam mozda 100injak partija odigranih u platoonu od 20 500, i WR mi je netom iznad 50%, da sam odigrao pola u platoonu WR bi bio daleko veci.
Ili konkretni primjer, eff na E100ki 1780 a WR 43% taj tenk je za mene proklet, sto god napravio game lost. Igrao sam sa njim samo random, nemam niti jedne bitke sa njim u CW ili TC.
Najbolji uvid u sposobnosti igraca po meni daje WN6 statistika, i po njemu se ravnam u random bitkama.
Audi45 je offline   Reply With Quote