View Single Post
Staro 27.02.2013., 09:49   #3304
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor sina xx3 Pregled postova
Zbog ove "sitne" razlike se nemoraš brinuti,...kad ti se s vremenom brzina smanji za 50% kao meni i članu Dambo onda ćeš imati razloga za brigu,pitanja,rasprave,živciranja i slanje beskonačnih e-mailova korisničkoj podršci,... itd,itd.

Nego nitko mi neodgovori što napraviti glede računa za ožujak koji traže da platim u punom iznosu od 335,00kn a ja od jučer više ne koristim IPTV i vratio sam im svu terminalnu opremu te se prebacio se na 2u1

Mislim debilno je da mi naplate nešto što ja fizički nemam i nisam u mogućnosti koristiti,..a te priče o povratu preplaćenog iznosa od 335,00 do 168,00kn mi se uopće ne sviđaju
Plati racun i napisi prigovor, vratit ce ti lovu, meni su tako za nesto slicno vratili ne samo za tekuci mjesec nego i za zadnjih tri mjeseca.

Sto se tice brzine, sve mi se cini da se T-com igra s paricama, preferiraju svoje korisnike, pa bi se tako mogao objasniti nagli pad brzina, nije da Amis odjednom zeli isporucivati manju brzinu, njima pase da je sto veca brzina i da je naplate kao najskuplji paket.