Citiraj:
Originally posted by Bubba Usko ciljana primjena PC-a? Sto, to su oni koji igraju _iskljucivo_ Doom ili _iskljucivo_ Quake? OSX na PCu je trenutacno osudjen na propast. Softverska podrska mu je ista ili slabija za postojece licencirane korisnike na M$ovim polu OSevima, Pingvini ni ne razmisljaju o nicem drugom osim rekompajliranju kernela a PC sam po sebi ionako nije nekakva ozbiljna masina da bi se za OSX isle razvijati kojekakve specijalizirane aplikacije.
|
Audio.
Dok je okretao leđa Nubusu, Mac je barem naucio posao o ekspanzijskim karticama. Na PC-u uz najbolju srecu mozes se nadati 2xPCI "čista" porta koji nisu ozbiljnije share-ani po cijenu performansi namjene kartice (sto je kod audija esencijalno)
Zato je
ovo vec nekih 10-tak godina postalo jedino rjesenje za taj posao >
Magma <
Vremenom je pocelo puno egzaktnih stvari egzistirati samo na PC-u, i tako se fukaras sa 10 masina.
E sad, kako mene vise ni pet para ne drzi Mac nostalgija poradi njegovog antipaticnog boss-a, nemam nista protiv da sve radim u buducnosti sa jedne masine. PC i Mac su jos i danas po definiciji "uredske masine" (koliko pozitivno i negativno)
Citiraj:
Originally posted by Bubba Ooooo...Ako nista, barem ces mi reci cijenu ili barem pogled pun ceznje prema njemu IRL.
|
Ma sa svom opremom jedva iznad 700$ (Cube, X- monitor, X Dsp board, MO... i naravno laser flopac unikat)