View Single Post
Staro 27.02.2013., 00:39   #441
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Priče

Panthera, potez Bovec-Tarvisio, Kranjska gora...

Dvoje nas u Tarvisiu čučimo na 1500 blooda (ja) sa M14-AIM i 5000 blooda (enfield)... Meni slika c/b, trese mi se scope jednu od tri sekunde gledanja. Treci dolazi po nas u dzipu, usput poberemo neki ural i skrpamo gumu da radi.

U Uralu deremo do Kranjske prema Jesenicama po bloodbagove (tam je jedna od 2 bolnice). Stanemo u Kranjskoj kod stambenih zgrada za provjerit hranu/vodu i alicepack. Sa prozora gledam van dok ovi lootaju, skuzim tipa na zgradi 50m dalje, cilja s pljucom na dvojicu iz mog squada u zgradi do - tup M14 u glavu, neces razbojnice style

Odjednom, neki auto prolazi... mi sa prozora po njemu, tip panika i zabije se u benzinsku i eksplodira Ja krenem lootat, uzje*anih zombija na sve strane, strah me sam da me dirnu sam mrtav sa 1500 blooda, frend 50m iza mene... ja grm po grm, on trci po cesti - pljac pljac pljac M24 x2 i frenda skinu... Ostanem ja u grmu 200m od Urala kraj zgrade i frend u zgradi na top katu. On vidi snajperista sa M24 na 200-250m u brdu sa kompicem sa M4A1 CCO. Likovi krenu dole ne znajuci za mene u grmu i njega u zgradi... frend sa G36 po njima, raskrvari jednog, likovi nazad na vrh brda. I onda krene... ja flankam s ljeva i penjem se na brdo. Frend sa zgrade 'zajebava' i puca po njima kad provire, al' G36 nije bas snajper na 250m, jel...

I to traje nekih 15 minuta... puc puc G36, ovi legnu, pomaknu se 10m i provire opet iz grma i gledaju ko puca po njima jer ga ne vide jer ovaj stoji iza zida u zgradi. Ja za to vrijeme puzem po njihovom right flanku dok me ovaj navigira "jos 9 borova pa grm malo niz planinu..."

Dodjem ja, provirim kroz deveti bor, maltene gurnem M14 cijev tipu u facu bez da me cuo (puzo sam i kotrljo se sporo da nis ne cuju). Userem se, bpm na 200, PRAS u glavu, okret, 6 borova nazad sprint. Njegov pajdo krene sweepat bor po bor, a ja cekam... Odjednom proviri iz susjednog bora (5m od mene koji imam 1500 blooda i dalje) i istresem pola clipa u lika Dosta je bilo 2 metka, al' bolje siguran nego zao (TM).

Taaaaaman da cu ga lootat... sjetim se one mudre - ko loota, dobije DMR u celo. Preselim se 4 bora dalje da vidim les... kad eto macana sa MK48 u ghillieu, gleda bor u kojem sam bio, a ja njemu u ledja nekih 30m dalje.

Dalje je povijest... Bloodbagovi, pun Ural oruzja, Coyote Backpack, the lot. Nisu cmoljili nista na chatu, samo ovaj Ghillie guy pito jel ih to sve pobio jedan lik ili sta?